عضویت واحد صنعتی اصفهان در شورای هماهنگی فعالیت های قرآنی دانشگاه های استان

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۶ کد : ۱۳۴۷۵ فرهنگی
عضویت واحد صنعتی اصفهان در شورای هماهنگی فعالیت های قرآنی دانشگاه های استان

جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در شورای استانی هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه ها و مراکز اموزشی استان اصفهان، عضویت یافت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، اولین جلسه شورای استانی هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه ها و مراکز آموزشی استان اصفهان در معاونت فرهنگی دانشگاه اصفهان تشکیل شد .

با توجه به نشست هفتاد و یکم شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه ها در مورخ 97/11/6 و تدوین آئین نامه شورای استانی هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه ها و تصویب آن؛ 28 آبان ماه، اولین جلسه شورای استانی به دعوت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اصفهان و با حضور معاونین فرهنگی دانشگاه های استان، نهادها و دستگاه های ذکر شده در آئین نامه تشکیل شد.

گفتنی است؛ مهندس احمد پایداری معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به عنوان نماینده جهاد دانشگاهی در این شورا حضور دارد .