چاپ کتاب "مقدمه‌ای بر ترمودینامیک مواد جلد اول" در واحد صنعتی اصفهان

۰۹ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۷ کد : ۱۳۶۰۲ فرهنگی
کتاب "مقدمه‌ای بر ترمودینامیک مواد جلد اول" در واحد صنعتی اصفهان چاپ شد.
چاپ کتاب "مقدمه‌ای بر ترمودینامیک مواد جلد اول" در واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات این واحد، کتاب " مقدمه‌ای بر ترمودینامیک مواد جلد اول  تألیف "دیوید گاسکل" ترجمه "دکتر علی سعیدی" با شمارگان 1000 نسخه و 352 صفحه در 6 فصل، در قطع وزیری وارد بازار نشر شد.

ترمودینامیک همیشه برای دانشجویان مبتدی یک موضوع علمی مشکل و پیچیده به نظر می رسد. علت این مسئله، تصور اولیه‌ای است که دانشجویان از مشکل بودن آن پیدا می‌کنند. در صورتی که ترمودینامیک بصورت ذاتی یک موضوع پیچیده و مشکل نیست. در حقیقت ترمودینامیک مبحثی منطقی و شیواست که با بیان چند قانون اولیه، بطور سیستماتیک متدی را برای تعریف بسیار دقیق رفتار ماده ارائه می‌دهد.

گفتنی است؛چاپ سیزدهم این کتاب در پائیز 1398 با قیمت 470 هزار ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912594 فروشگاه کتاب جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس حاصل فرمایند.