در واحد صنعتی اصفهان:

کتاب کاربرد طیف سنجی NMR۲D چاپ شد

۱۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۰ کد : ۱۳۸۱۰ تاپ خبر
کتاب " کاربرد طیف‌سنجی ۲D NMR " در واحد صنعتی اصفهان چاپ شد.
کتاب کاربرد طیف سنجی NMR۲D چاپ شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات این واحد، کتاب " کاربرد طیف‌سنجی 2D NMR " تألیف ال. دی. فیلد و همکاران و ترجمه اسماء زارع و حسن بسطامی،  با شمارگان 500 نسخه دارای 330 صفحه در6 فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

در معرفی این کتاب می‌خوانیم: کتاب کاربرد طیف سنجی 2D NMR در شیمی آلی مجموعه‌ای بیش از 60 مسئله‌ی ساختاری از طیف سنجی 2D NMR را با دقت فراوان گزینش و حل کرده است. چینش مسائل بر اساس ساده به مشکل است تا دانشجو با بکارگیری اصول پایه‌ای اطلاعات ساختاری با استفاده از 2D NMR اطلاعات را استخراج نماید و اعتماد به نفس لازم برای حل مسائل مشکل‌تر را کسب نماید.

گفتنی است؛ چاپ دوم این کتاب در پائیز 1398 با قیمت 450 هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912594 فروشگاه کتاب جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس حاصل نمایند.