دانشجویان باید بدانند:

سواد عاطفی برای رضایتمندی در ازدواج ضروری است

۱۴ آذر ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۳۸۷۱ فرهنگی
تعداد بازدید:۷۱۷
مدرس فرهنگسرای خانواده اصفهان گفت: دانشجویان بدانند که هر هیجانی به معنای عشق نیست و باید بدانند که "سواد عاطفی" برای ازدواج با پایداری و رضایتمندی بالا ضروری است.
سواد عاطفی برای رضایتمندی در ازدواج ضروری است


به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 12 آذر ماه، توسط معاونت فرهنگی این واحد، دومین جلسه از نشست های ازدواج در فرهنگ دانشگاهی با عنوان "الفبای عشق" در تالار هنر اداره کل امور فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

دکتر احسان شاهپیری مدرس فرهنگسرای خانواده اصفهان گفت: برخی اوقات بعضی از دانشجویان به بهانه ازدواج در یک رابطه قرار می گیرندو باید بتوانند این رابطه را مدیریت و تشخیص دهند که این رابطه به ازدواج ختم می شود یا خیر .

وی، " گیر عاطفی " را یکی از مهم ترین آسیب ها در ایجاد ارتباط عنوان و افزود: افتادن در تله ی احساسی و گیرهای عاطفی باعث ایجاد نقص در پروسه ی اطلاعات می شود و باید دانشجویان چه دختر و چه پسر بدانند که هر هیجانی به معنای عشق نیست و همه دانشجویان که قصد ازدواج دارند باید بدانند که سواد "سواد عاطفی" برای ازدواج با پایداری و با رضایتمندی بالا ضروری است و باید در جهت کسب آن اهتمام ویژه داشته باشند .

دکتر شاهپیری با بیان این مطلب که "سؤال های" طرف مقابل یکی از منابع خوب شناخت می باشد، افزود : اگر فرد مقابل از ما سؤالی  نپرسد نشان دهنده ی عدم شناخت او از خودش و مقوله ی ازدواج است که این موضوع نگران کننده است و به طور کلی باید گفت نوع سؤالات طرف مقابل ما را نسبت به نظام کیفی فرد مقابل آشنا می کند.

همچنین در این نشست خانم دکتر بارانیان به بیان اهمیت شناخت کافی دختر و پسر از یکدیگر برای ازدواج پرداخت و گفت: شناخت کافی از طرف مقابل نیازمند کسب مهارت هایی است که دانشجویان باید آنها را فراگیرند و از مشاوران متخصص در این زمینه استفاده کنند.

 

مدیر گروه نیاز سنجی و مطالعات فرهنگی واحد نیز در این نشست با بیان این که ما قبل از این که خانم یا آقای مهندس خوبی باشیم باید انسان خوب، پدر خوب، مادر خوب و همسر خوبی باشیم و این مسأله در گروی افزایش مهارت های شناختی ما نسبت به طرف مقابل و یادگیری باید ها و نباید های زندگی اجتماعی است.

دکتر غلامرضا قجاوند، افزود: متأسفانه ساختار آموزشی کشور در این زمینه موفق عمل نمی کند و دانشجویان بدون کسب مهارت های لازم برای زندگی و مواجه شدن با فرود و فرازهای آن فارغ التحصیل می شوند و معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی سعی دارد با برگزاری دوره های مهارت افزایی کمی این خلأ را پر کند.

 


نظر شما :