برگزاری اردوی ایران مرز پر گهر در واحد صنعتی اصفهان

۲۴ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۳ کد : ۱۴۱۰۴ فرهنگی
بازدید علمی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان از شرکت پتروشیمی اصفهان در قالب اردوی ایران مرز پر گهر در واحد صنعتی اصفهان انجام شد.
برگزاری اردوی ایران مرز پر گهر در واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 20 آذر ماه، توسط سازمان دانشجویان واحد صنعتی اصفهان بازدید دانشجویان دانشگاه صنعتی از شرکت پتروشیمی اصفهان انجام شد.

این برنامه در قالب اردوهای ایران مرزپرگهر با حضور دانشجویان رشته مهندسی شیمی صورت گرفت.

مهندس جعفری مدیر روابط عمومی شرکت، به ارائه توضیحاتی در خصوص فرایند عملیاتی استخراج تا مرحله نهایی پتروشیمی پرداخت.

دانشجویان شرکت کننده در این اردوی علمیفرهنگی از برج های تقطیر، مخازن و تجهیزات شرکت، بازدید کردند.

همچنین در این برنامه از خانه سرتیپ سده‌ای مربوط به دوره قاجار واقع در شهرستان خمینی شهر و یکی از آثار ملی به ثبت رسیده ایران است بازدید به عمل آمد .

این مجموعه شامل چند خانه، دیوان خانه، حمام وحسینیه می‌باشد و ساختمان آن توسط سرتیپ محمد حسین خان امینی سدهی که از فرماندهان قشون ظل السلطان حاکم وقت اصفهان در زمان ناصرالدین شاه قاجار، بنا شده است.