نهمین دوره مسابقات مناظره ملی دانشجویان ایران در واحد صنعتی اصفهان برگزار می شود

۲۷ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۲ کد : ۱۴۲۵۴ فرهنگی تاپ خبر
مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به میزبانی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان آغازشد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مسؤول شعبه سازمان دانشجویان واحد ضمن اعلام خبر آغاز مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به میزبانی این واحد افزود:  ثبت نام تیم های مناظره از دانشگاه های استان آغاز شده و تا پایان دی ماه ادامه خواهد داشت . به همین منظور اطلاع رسانی و تبلیغ در دانشگاه های استان صورت گرفته و قرار است میزبان تیم هایی از دانشگاه های اصفهان ، علوم پزشکی ، آزاد ، پیام نور و علمی کاربردی استان باشیم.

ابراهیم کمالی بیان داشت: این مسابقات در دوره های قبل به صورت دانشگاهی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد که  در این دوره از مسابقات بصورت استانی برگزار خواهد شد.

کمالی با بیان این مطلب که نهادینه کردن فضای منطقی در بحث ها، بالا بردن آستانه تحمل ، تقویت وحدت و بهبود رفتار از دستاوردهای این مسابقات است، افزود: مطالبه گری از مهمات مهجور مانده در قشر جوان است که امید می رود با برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و مناظرات این خلأ فرهنگی برطرف شود.

علاقمندان می توانند بمنظورکسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره03133917597تماس حاصل نمایند.