بازدید دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان از کارخانه تولیدی نسوز آذر

۰۱ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۹ کد : ۱۴۳۶۱ فرهنگی
اردوی ایران مرز پر گهر، با حضور دانشجویان دانشگاه صنعتی در "شرکت نسوز آذر اصفهان" انجام شد.
بازدید دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان از کارخانه تولیدی نسوز آذر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 27 آذر ماه، توسط شعبه سازمان دانشجویان این واحد، تعدای از دانشجویان دانشگاه صنعتی، در قالب" اردوی ایران مرز پرگهر" از "شرکت نسوز آذر اصفهان"، بازدید کردند.

گفتنی است؛ شرکت فرآورده های نسوز آذر بزرگترین تولید کننده مواد نسوز و تنها تولید کننده محصولات دولومیتی در ایران است.

شرکت نسوز آذر با ظرفیت تولید سالانه 150 هزار تن محصولات در سال 1371 تاسیس شد.

این شرکت بخش عمده ای از نیازهای صنایع فولاد، سیمان، آلومنیوم، پتروشیمی، نیروگاه، پالایشگاه و مس را تامین می کند.

شرکت فرآورده های نسوز آذر با برخورداری از مرکز تحقیقات و آزمایشگاه نسوز بسیار مجهز و کارخانه های تولید انواع فرآورده های نسوز در ذوب آهن و شهرک صنعتی فولاد اصفهان و با بهره گیری از توان علمی و فنی کارشناسان خود به عنوان یک واحد تولیدی، تحقیقاتی پیشرو در صنعت نسوز کشور مطرح می باشد.

دانشجویان در این بازدید فرایند تولید فرآورده های شکل دار، بی شکل و سایر محصولات ویژه نسوز آشنا شدند.

همچنین شرکت کنندگان این برنامه، در جوار مزار معطر شهید محسن حججی، با نثار فاتحه یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند.