توسط مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان:

مقام پنجم کندو کسب شد

۰۱ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۹ کد : ۱۴۳۶۳ عمومی تاپ خبر
دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، در رویداد کارآفرینی کندو مقام پنجم را در بین ۱۷ تیم شرکت کننده کسب نمود.
مقام پنجم کندو کسب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، 27 آذر ماه، رویداد کندو با محوریت "سلامت دیجیتال" در ساختمان آفرینش، مرکز نوآوری سلامت دانشگاه اصفهان برگزار شد.

در این رویداد  نیازها و چالش های احصا شده از مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه مطرح شده  و با همکاری تیم های شرکت کننده راهکارهای نوآورانه برای رفع چالش ها مطرح و بررسی شد.

دلیل مرگ ناگهانی نوزادان در ساعات اولیه تولد در اثر عدم تطابق بدن با محیط بیرون و نیاز به مراقبت مداوم و دائمی، بعنوان چالشی مهم در این خصوص مطرح می باشد.

تیم دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، طرح سنجش و اطلاع رسانی هوشمند الکترونیکی علائم حیاتی نوزاد را بمنظور برطرف کردن این چالش مهم ارائه و پس از داوری، در بین 17 تیم شرکت کننده مقام پنجم را کسب نمود.