بازدید دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان از ذوب آهن اصفهان

۰۷ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۷ کد : ۱۴۵۸۴ فرهنگی
دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان از ذوب آهن اصفهان در قالب اردوی ایران مرز پرگهر، بازدید کردند.
بازدید دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان از ذوب آهن اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانششگاهی واحد صنعتی اصفهان، 4 دی ماه، توسط سازمان دانشجویان این واحد، دانشجویان دانشکده مواد دانشگاه صنعتی اصفهان، از ذوب آهن بازدید کردند.

در این برنامه دانشجویان از فرایند تولید و تنوع محصولات، اتاق کنترل و نحوه عملکرد و آیتم های کنترل ، فولاد سازی و نحوه تغییرات و کنترل مواد مذاب آشنا شدند.

گفتنی است؛ ذوب‌آهن اصفهان اولین و بزرگترین کارخانه تولیدکننده فولاد ساختمانی و ریل در ایران است که با ظرفیت 2.8 میلیون تن محصول نهایی، انواع مقاطع فولادی ساختمانی و صنعتی را تولید می‌کند. در حال حاضر محصول تیرآهن ذوب آهن اصفهان با علامت اختصاری Esco  بر روی جان بال بصورت برجسته، قابل شناسایی است.

از دیگر محصولات این مجتمع می توان از تیرآهن بال نیم پهن ،انواع نبشی‌های بال مساوی ،انواع میل‌گردهای ساده و آجدار بصورت شاخه‌ای و کلاف، انواع میل‌گرد ساده انواع چهارگوش و  ریل U۳۳ ( تولید این ریل در خاورمیانه برای اولین بار در شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان در سال ۱۳۸۷ صورت پذیرفته است.) همچنین تولید ریل UIC۶۰ که در دست مطالعه و طراحی است، نام برد.