توسط صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران شعبه صنعتی اصفهان :

مبلغ یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون ریال وام پرداخت شد

۰۹ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۵ کد : ۱۴۶۸۲ فرهنگی
مبلغ یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون ریال وام پرداخت شد

توسط شعبه صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران شعبه صنعتی اصفهان، مبلغ یک میلیارد و 199 میلیون تسهیلات وام قرض الحسنه به دانشجویان متقاضی پرداخت شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مدیر صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران شعبه این واحد گفت: در سه ماهه سوم سال 1398 ، یکصد فقره  تسهیلات قرض الحسنه به ارزش یک میلیارد و 199 میلیون ریال به دانشجویان متقاضی پرداخت شده  است .

وی با بیان این مطلب که این وام ها در قالب وام عادی و وام ازدواج به دانشجویان پرداخت می شود، افزود : وام های عادی در هر مقطع متفاوت است. سقف وام دانشجویان مقطع کارشناسی 10 میلیون ریال ، کارشناسی ارشد 12 میلیون و دکتری 15 میلیون ریال با بازپرداخت 10 ماهه و همچنین سقف وام ازدواج 30 میلیون ریال با بازپرداخت 20 ماهه می باشد.

زمانی زاده خاطر نشان کرد: حداکثر زمان انتظار دریافت وام 15 روز می باشد و در راستای سهولت شیوه بازپرداخت،  واریز اقساط از طریق کدUSSD  برای وام گیرندگان فراهم شده است .