مراسم بزرگداشت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی در واحد صنعتی اصفهان

۱۹ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۹ کد : ۱۴۹۷۴ عمومی
مراسم بزرگداشت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی در واحد صنعتی اصفهان برگزار شد
مراسم بزرگداشت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی در واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در پی اقدام پلید و جنایت کارانه دولت تروریسمی آمریکا و شهادت سردار دل ها سپهبد شهید سردار حاج قاسم سلیمانی و همراهان وی، 16 دی ماه، جهادگران واحد صنعتی اصفهان گرد هم آمدند و با قرائت زیارت عاشورا و نوحه سرایی، یاد آن سردار بزرگ و پر افتخار را گرامی داشته و خشم و انزجار خود را از این عمل تروریستی اعلام و بر انتقام سخت از عاملان آن تاکید کردند.

گفتنی است؛ جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان پیشتر نیز در این خصوص پیامی صادر نمود. در قسمتی از این پیام آمده است:

چه نیک گفته اند که شهادت هنر مردان خداست. سردار رشید اسلام و ایران، حاج قاسم سلیمانی، پس از یک عمر مجاهدت در راه دفاع از اسلام، انقلاب و میهن به آنچه تمامی رهروان راه سیدالشهداء (ع) آرزو می کنند، رسید و با خون خود راه عزت و اقتدار در مقابل دشمنان اسلام و ایران را از همیشه روشن تر ساخت.

شهادت کمترین هدیه بارگاه ربانی به سردار رشید اسلام، حاج قاسم سلیمانی برای سال ها پایمردی در این راه است.

بی شک نام بزرگ مردانی همچون سردارشهید قاسم سلیمانی در تاریخ انقلاب ماندگار است.

جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه مجاهد بزرگ جهان اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس را به حضرت ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری، خانواده این شهدای والامقام، همرزمان و همه ملت بزرگ و شهید پرور ایران اسلامی تبریک و تسلیت عرض می نماید.