چاپ کتاب « آموزش صفر تا صد صابون سازی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۲ کد : ۱۵۰۴۲ فرهنگی تاپ خبر
تعداد بازدید:۲۹
کتاب « آموزش صفر تا صد صابون سازی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان وارد بازار نشر شد.
چاپ کتاب « آموزش صفر تا صد صابون سازی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد،کتاب " آموزش صفر تا صد صابون سازی  " تدوین و گردآوری حسن بسطامی با شمارگان 500 نسخه دارای 214 صفحه در 9 فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

از ویژگی‌های این کتاب می توان آموزش محاسبه دقیق مقدار قلیای مورد نیاز برای ساخت صابون از هر نوع روغن یا چربی، جامع ترین آموزش علمی و کاربردی صابون‌سازی در ایران، آشنایی کامل با رفع مشکلات معمول در صابون‌سازی، آشنایی با انواع رنگ‌ها، اسانس‌های روغنی، روغن‌های معطر و دیگر افزودنی‌ها در صابون‌سازی، آشنایی با تکنیک‌های حرفه‌ای دیزاین در صابون‌سازی، همراه با فیلم‌های آموزشی مرتبط با مطالب کتاب، را بیان کرد.

گفتنی است؛چاپ اول  این کتاب در پائیز 1398 با قیمت 600 هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912594 فروشگاه کتاب جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اطلاع حاصل کنند.

نظر شما :