چاپ کتاب « آموزش صفر تا صد صابون سازی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۲ کد : ۱۵۰۴۲ فرهنگی
کتاب « آموزش صفر تا صد صابون سازی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان وارد بازار نشر شد.
چاپ کتاب « آموزش صفر تا صد صابون سازی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد،کتاب " آموزش صفر تا صد صابون سازی  " تدوین و گردآوری حسن بسطامی با شمارگان 500 نسخه دارای 214 صفحه در 9 فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

از ویژگی‌های این کتاب می توان آموزش محاسبه دقیق مقدار قلیای مورد نیاز برای ساخت صابون از هر نوع روغن یا چربی، جامع ترین آموزش علمی و کاربردی صابون‌سازی در ایران، آشنایی کامل با رفع مشکلات معمول در صابون‌سازی، آشنایی با انواع رنگ‌ها، اسانس‌های روغنی، روغن‌های معطر و دیگر افزودنی‌ها در صابون‌سازی، آشنایی با تکنیک‌های حرفه‌ای دیزاین در صابون‌سازی، همراه با فیلم‌های آموزشی مرتبط با مطالب کتاب، را بیان کرد.