چاپ کتاب « جوشکاری پیشرفته » در واحد صنعتی اصفهان

۰۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۴ کد : ۱۵۵۹۵ فرهنگی
کتاب « جوشکاری پیشرفته » در واحد صنعتی اصفهان منتشر شد
چاپ کتاب « جوشکاری پیشرفته » در واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، کتاب " جوشکاری پیشرفته " تالیف دکتر مرتضی شمعانیان، مهندس محمد افشار و محمدرضا پاک منش  با شمارگان 500 نسخه دارای 352 صفحه در 11 فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

در کتاب جوشکاری پیشرفته به بررسی تکنیکی و متالورژیکی فرآیندهای نوین جوشکاری مواد پرداخته‌شده است. روش‌هایی که  به  دلیل مزایای منحصربه‌فرد در سال‌های اخیر بسیار مورد توجه صنعتگران قرار گرفته‌اند.

این فرآیندهای جوشکاری مشتمل بر دو گروه ذوبی و حالت جامد  بوده و هر یک در فصولی مجزا بررسی‌شده است. در کتاب حاضر سعی شده است با زبانی ساده، قالب مناسبی برای تشریح عمیق این فرآیندهای پیشرفته اتصال و متالورژی جوش حاصل از آن‌ها فراهم آید.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در زمستان 1398 با قیمت 490 هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912594 فروشگاه کتاب جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اطلاع حاصل کنند.