توسط معاونت فرهنگی واحد صنعتی اصفهان:

جشن  انقلاب و میلاد حضرت زهرا(س) برگزار شد

۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۰ کد : ۱۶۰۹۱ فرهنگی
جشن چهل و یکمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و میلاد حضرت زهرا(س) و روز زن، در واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
جشن  انقلاب و میلاد حضرت زهرا(س) برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، 21 بهمن ماه، جشن چهل و یکمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و میلاد حضرت زهرا(س) و روز زن، ویژه همکاران جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان  در سالن شهید خرازی دانشگاه صنعتی اصفهان  برگزار شد.

در ابتدای این مراسم رئیس واحد، ضمن تبریک این ایام، با اشاره به ضرورت تعهد و انجام مسئولیت در سیر وظایف محوله به تک تک افراد جامعه، عنوان کرد: تداوم مسیر انقلاب اسلامی در گرو تعهد و این مسئولیت پذیری آحاد ملت ایران است.

مهندس مرتضی تیموری همچنین به بیان خاطرات خود از ایام پیروزی انقلاب اسلامی در دوران نوجوانی خود در اصفهان پرداخت.

در این برنامه حجت الاسلام کاردانپور با اجرایی شاد و مفرح، به بیان مفاهیم و آموزه های انقلاب، انواع انقلاب، شاخصه های انقلاب اسلامی و ضرورت ایجاد انقلاب در وجود هر فرد پرداخت.

اهدای جوایز، اجرای گروه سرود نسیم بهشت ویژه ایام الله دهه فجر و روز مادر و مدیحه سرایی در وصف حضرت زهرا(س) از برنامه های متنوع این مراسم بود.