۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۸ کد : ۱۶۲۹۵ فرهنگی
چاپ دوم کتاب « جوشکاری آلومینیوم و آلیاژهای آن » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان وارد بازار نشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، چاپ دوم کتاب " جوشکاری آلومینیوم و آلیاژهای آن " تالیف جین ماترز و ترجمه دکتر مرتضی شمعانیان و مهندس عباد راستکردار با شمارگان 500 نسخه دارای 376 صفحه در 11 فصل، در قطع وزیری وارد بازار کتاب شد.

کتاب حاضر یک درک پایه ای از اصول متالوژیکی شامل این مورد که آلیاژها چگونه استحکام خود را به دست می آورند و جوشکاری چگونه می تواند این خواص را تحت تاثیر قرار دهد ارائه می دهد.

گفتنی است؛ چاپ دوم این کتاب در زمستان 1398 با قیمت 560 هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.