برگزاری مرحله استانی نهمین دوره مسابقات مناظره در واحد صنعتی اصفهان

۰۳ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۹ کد : ۱۶۳۵۳ فرهنگی
مرحله استانی نهمین دوره مسابقات مناظره در واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
برگزاری مرحله استانی نهمین دوره مسابقات مناظره در واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 30 بهمن ماه، توسط شعبه سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی این واحد، مرحله استانی نهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران در تالار شهید خرازی دانشگاه صنعتی در دو مرحله برگزار شد.

در این مرحله 16 تیم از دانشگاه های استان شرکت نمودند که ۸ تیم دادبان، برهان، پویا، انسان، راه سبز امید ، خجسته ، میزان و پارادوکسیکال، به مرحله بعدی راه پیدا کردند.

گفتنی است؛ بر اساس آئین نامه مسابقات هر گروه متشکل از دو نفر مناظره کننده و دو نفر محقق هستند که هر گروه به ترتیب در زمان های ۶، ۳، ۳، و ۴ دقیقه مطالب خود را ارائه می کنند.

هر دو تیم  با هم  رقابت کرده و در نهایت از هر مسابقه یک گروه به نوبت بعدی راه می یابند و در این مرحله از بین 16 تیم 8 تیم برگزیده به مرحله بعدی که در 14 اسفندماه برگزار خواهد شد، راه پیدا کردند.