معاون فرهنگی واحد صنعتی اصفهان:

بیش از ۲ هزار خبر در خبرگزاری سیناپرس اصفهان، تولید شد

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۲ کد : ۱۷۴۶۲ فرهنگی
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان از تولید بیش از ۲ هزار خبر و گزارش خبری توسط خبرگزاری سیناپرس اصفهان، در سال ۹۸ خبرداد.
بیش از ۲ هزار خبر در خبرگزاری سیناپرس اصفهان، تولید شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، معاون فرهنگی این واحد گفت: خبرگزاری علم و فرهنگ (سیناپرس) 16 مرداد 1393همزمان با سی و چهارمین سالروز تاسیس جهاددانشگاهی با تأکید بر نقش  و اهمیتی که علم و تفکر علمی در توسعه همه جانبه علمی کشور ایفا می کند، راه اندازی شد.

احمد پایداری افزود: در اسفندماه 1395، مجوز اولین نمایندگی خبرگزاری سیناپرس توسط جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان دریافت شد.

وی تصریح کرد: دفتر سیناپرس اصفهان، درسال 98، بیش از 2هزار و 100 خبر و محتوای خبری را دراین سایت بارگذاری نموده که به طور میانگین ماهانه 175 خبر می باشد.

گفتنی است؛ خبرگزاری سینا پرس نمایندگی اصفهان به نشانی sinapress.ir   در حال فعالیت و در دسترس علاقمندان به تازه ترین اخبار علمی و فرهنگی، می باشد.