به منظور کمک به پویش پیشگیری از کرونا :

اولین رویتاک مجازی برگزار شد

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۹ کد : ۱۷۵۰۶ عمومی
اولین رویتاک مجازی به منظور کمک به پویش پیشگیری از کرونا، توسط واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
اولین رویتاک مجازی برگزار شد

به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 30 فروردین ماه، اولین رویتاک مجازی به منظور کمک به پویش پیشگیری از کرونا، با همکاری سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان طراحی و برگزار شد.

این رویتاک در قالب دو وبینار یک ساعته در صفحه‌ی اینستاگرام و آپارات رویتاک به صورت زنده برگزارشد.

با سخنرانی دکتر شهرام شفیعی، برگزار شد و مشاهده نمودند.

گفتنی است؛ وبینار اول با ارائه دکتر شهرام شفیعی مشاور و متخصص بازاریابی کسب‌وکار با موضوع مدیریت تغییر و تحول و موفقیت فردی با اشاره به مواردی همچون معجزه تغییر، جادوی ارتباطات، خوددرونکاوی، توسعه و توانمندسازی، خلق نسخه جدیدی از خود، برگزار شد.

وبینار دوم نیز با ارائه و مقداد صرامی، استراتژیست برند و مشاور توسعه بازار، با موضوع چشم‌اندار ساختار کسب‌وکارهای کوچک، به بررسی روند تحول در بازارهای محلی و سنتی ایران، ارائه مدل های کسب و کار چابک و زودبازده، ارائه مدل های شبکه سازی اصناف، معجزه برند شخصی در رونق فعالیت های تجاری و قوانین نانوشته موفقیت کسب و کارها، پرداخته شد.