نمایندهی مردم اصفهان در مجلس تاکید کرد:
جریان موفق جهاددانشگاهی علیرغم بیمهریها/ وجود عقبهی فکری قوی بین نیروهای این نهاد
/۴۰ سال خودباوری با جهاددانشگاهی (۳)/
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، مهندس مرتضی تیموری رییس جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، در آستانهی چهلمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی با دکتر امیرحسین بانکیپور نمایندهی مردم اصفهان در مجلس یازدهم، دیدار و گفتوگو کرد.
نمایندهی مردم اصفهان در مجلس یازدهم با تاکید بر ضرورت تحقق پروژههای مهم جهاددانشگاهی، گفت: یکی از خصوصیات مهم پروژههای جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان تمرکز بر موضوعات مورد نیاز کشور چون آب و امنیت است که لازمهی همهی حاکمیتها و جوامع خواهد بود.
دکتر بانکیپور افزود: لازمهی تحقق بسیاری از پروژهها در شرایط کنونی کشور، داشتن نگاه ملی در تحقیقات و پروژهها است؛ در حقیقت به پژوهشگران این نهاد توصیه میکنم بُعد ملی دادن به مطالعات شرط تحقق است.
وی ابراز کرد: جهاددانشگاهی یکی از نهادهای انقلابی است که علیرغم فراز و فرودها و بیمهریها در طول سالیان گذشته، اما یک جریان موفقی در کشور محسوب میشود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: یکی از رموز ماندگاری جهاددانشگاهی در طول سالهای گذشته، عقبهی عاطفی و فکری قوی بین نیروهای این نهاد است.
دکتر بانکیپور تصریح کرد: توجه به ریشهها و اعتبارات گذشته چون نیروهای بازنشسته و پیشکسوت جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان که بدنهی نیرویی قوی و سالمی بودهاند، بسیار حایز اهمیت است.
وی در پایان توصیه کرد: تمرکز خاص بر امور پژوهشی بهجای توسعهی موسسات آموزش عالی، موفقیت روزافزون جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان را تضمین خواهد کرد.
تشریح افتخارات
در ادامه، رییس جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان به تشریح ویژگیها و فعالیتهای جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان از بدو تاسیس تاکنون پرداخت و افزود: راهاندازی دفتر پشتیبانی جنگ در دوران دفاع مقدس، طراحی اولین پهباد کشور بهمنظور تصویربرداری از مناطق عملیاتی دشمن و ساخت دستگاه رمزنگار صوت و متن در دوران دفاع مقدس، تنها بخشی از فعالیتهای این واحد درگذشته است.
وی، طراحی، ساخت و نصب بالنهای هیدروژنی در حوزهی پدافند غیرعامل و حفاظت از تاسیسات حیاتی کشور، طرح بالنهای حرارتی تحت عنوان طرحهای شهید آذری بهمنظور نصب و ایجاد آنتنهای مخابراتی و عکسبرداری از مناطق مختلف دشمن و همچنین استفاده در حوزهی جنگ روانی، ساخت گرمکنهای شیمیایی، خنثیکنندهی بمبهای شیمیایی و دستگاه حمل کاتیوشا را از دیگر طرحها و پروژههای مهم جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان در دوران دفاع مقدس عنوان کرد.
مهندس تیموری فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان بهویژه در حوزهی فعالیتهای دفاعی را ادامهدار عنوان کرد و گفت: با توجه به تهدیدات دشمنان و ایادی استکبار جهانی، بخشی از فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان هنوز معطوف به مباحث دفاعی و دفاع دانشبنیان است؛ بهنحویکه برخی از پروژههایی که در زمان جنگ انجام میشد، هماکنون بهینهسازی شده است.
وی در ادامه به بحثهای مرتبط با تحقیقات و مطالعات صورت گرفته در معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان مرتبط با آب، گروههای ژئوشیمی، کشاورزی و محصولات فنی و مهندسی پرداخت و عنوان کرد: در حال حاضر به مدد تلاش پژوهشگران جوان جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، در مسیر تولید دانش در زمینههای مورد نیاز کشور و استان هستیم.
مهندس ابوذر پورمدنی معاون پژوهشی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان نیز در این نشست در تشریح اقدامات مطالعاتی و علمی این معاونت در موضوع مهم آب شرب، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین تحقیقات علمی که در معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان در سالهای اخیر صورت گرفته، تمرکز و توجه بر موضوع آبهای ژرف و تامین آب شرب از این طریق است.
وی متذکر شد: ادامهی تحقیقات علمی و مطالعات تخصصی در این زمینه یکی از ضروریات مهم برای آیندهی کشور است که میطلبد نمایندگان مجلس یازدهم بهویژه مجمع نمایندگان استان اصفهان نظر و توجه ویژهای برای تداوم این پروژهی علمی داشته باشند و حمایتهای خود را معطوف به این مسیر تحقیقاتی کنند.
در ادامهی این نشست نیز معاونان آموزشی و فرهنگی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان به تبیین سیاستها و برنامه پرداختند.
نظر شما :