جذب متقاضیان تدریس در مراکز علمی-کاربردی استان، توسط مرکزجهاددانشگاهی استان اصفهان

۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۲ کد : ۲۱۵۶۸ عمومی
توانایی علمی متقاضیان تدریس در مراکز علمی-کاربردی استان، توسط مرکز علمی-کاربردی جهاددانشگاهی استان اصفهان، ارزیابی می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، رییس مرکز علمی-کاربردی جهاددنشگاهی اصفهان، گفت: کارگروه بررسی توانایی علمی هیئت اجرایی جذب مدرسان مراکز علمی-کاربردی استان اصفهان در رشته های فنی،مهندسی در مرکز علمی-کاربردی جهاددانشگاهی استان اصفهان، تشکیل شد.

غلامرضا کرباسی افزود: تعداد 55 نفر متقاضی تدریس در مراکز علمی-کاربردی استان توسط این کارگروه از طریق مصاحبه توانایی علمی، جذب جامعه مدرسین این مراکز خواهند شد.

رییس کارگروه بررسی توانایی علمی جذب مدرسین علمی-کاربردی استان، خاطر نشان کرد: توانایی علمی متقاضیان تدریس در رشته های مهندسی صنایع، مواد و متولوژی، مکانیک، مکانیک خودرو، فنآوری اطلاعات و شبکه، برق-توزیع و انتقال، برق-الکترونیک و دیگر رشته های فنی، مهندسی، در این کارگروه سنجش و ارزیابی می شوند.