کتاب « دستورالعمل اصلاح و احیای اراضی خشک بیابانی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد

۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۱ کد : ۲۲۳۷۱ فرهنگی
کتاب " دستورالعمل اصلاح و احیای اراضی خشک بیابانی" توسط شعبه سازمان انتشارات  جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنمعتی اصفهان،  شعبه سازمان انتشارات این واحد، کتاب " دستورالعمل اصلاح و احیای اراضی خشک بیابانی " را وارد بازار نشر کرد.

این کتاب، تالیف دکتر دیوید. ای. بینبریج و ترجمه دکتر حسین بشری، دکتر علیرضا شهریاری و مهندس پریسا منظری با شمارگان 500 نسخه، 649 صفحه،16 فصل، در قطع وزیری چاپ و در اختیار علاقمندان قرار گرفته است.

در ترجمه‌ی این کتاب سعی شده است که بمنظور جلوگیری از بیابان‌زایی راهکارهای عملی ارائه شده و در پروژه‌های احیای بیابان‌ از سیر تا پیاز این مسئله به‌روشنی بیان گردد.

چاپ اول این کتاب در تابستان 1399 با قیمت یک میلیون و 50 هزار ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.