در واحد صنعتی اصفهان برگزار شد:

نشست تخصصی نقش والدین در تربیت کودک با الهام گیری از فرهنگ عاشورا

۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۸ کد : ۲۲۷۱۱ فرهنگی
نشست تخصصی نقش والدین در تربیت کودک با الهام گیری از فرهنگ عاشورا در واحد صنعتی اصفهان، برگزار شد.
نشست تخصصی نقش والدین در تربیت کودک با الهام گیری از فرهنگ عاشورا

22 شهریورماه، نشست تخصصی « نقش والدین در تربیت کودک با الهام گیری از فرهنگ عاشورا » با حضور دکتر فرامرزی عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان و رئیس سازمان نظام روانشناختی و مشاوره استان اصفهان و دکتر ابطحی دکترای علوم قرآنی و مدرس دانشگاه برگزار شد.

در این برنامه مباحثی در چیستی، چرایی و چگونگی تربیت کودک با الهام از فرهنگ عاشورا ارایه شد .

مراحل مختلف تربیت دینی کودک و سهم و وظیفه ی پدر و مادر در هر یک از این مراحل، تقابل دو دیدگاه اسلامی و لیبرال غربی در تربیت کودک، مؤلفه های فرهنگ عاشورایی و وظایف والدین در انتقال آن ها به کودکان از مباحث ارایه شده در این نشست بود.

از دیگر مباحث مطرح شده می توان به سیره ی انبیاء و امامان و به خصوص امام حسین (ع) در تربیت کودکان، درس های تربیتی برای والدین در واقعه ی عاشورا فمینیسم و نقش آن در کاهش نقش مادران در تربیت کودک و چالش های فعلی خانواده ها در تربیت دینی کودکان اشاره کرد.

گفتنی است این نشست که به صورت زنده از شبکه های مجازی نیز پوشش داده شد، توسط

شعبه سازمان فعالیت های قرآنی دانشگاهیان معاونت فرهنگی واحد صنعتی اصفهان با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.