چاپ کتاب « انتقال انرژی حوزه خزر (رویکرد اقتصادی - سیاسی) » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۰۵ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۳ کد : ۲۳۰۸۵ فرهنگی
کتاب « انتقال انرژی حوزه خزر (رویکرد اقتصادی - سیاسی) » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد،کتاب " انتقال انرژی حوزه خزر (رویکرد اقتصادی - سیاسی) " تالیف سروش بغدادی با شمارگان 500 نسخه، 131 صفحه در 5 فصل، در قطع وزیری وارد بازارکتاب شد.

کشور ایران با قرار گرفتن در مرکز بیضی استراتژیک جهان و تسلط نسبی بر دو کانون انرژی جهان یعنی دریای خزر و خلیج فارس، جایگاه سرزمینی فوق العاده‌ای را در عرصه جغرافیای جهان به خود اختصاص داده است. دو مزیت نسبی اقتصاد ایران که وابستگی متقابلی نیز میان آن ها وجود دارد را می توان موقعیت ژئوپلتیک - ژئواکونومیک و ذخایر غنی انرژی‌های فسیلی آن دانست. مزیت های اکتسابی پایداری بسیار بیشتری از مزیت‌های طبیعی دارا می‌باشند. اگر از ظرفیت فوق‌العاده ژئوپلتیک ایران به عنوان مزیتی نسبی استفاده نشود، به مرور زمان از دست خواهد رفت اما در صورت استفاده مزیتی پایدار خواهد بود.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در تابستان 1399 با قیمت 200هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.