دیدار و گفتگوی دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی با استاندار اصفهان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 7 آبان ماه، دکتر طیبی با استاندار اصفهان در راستای تسهیل امور و توسعه کمی وکیفی پروژه های جهاددانشگاهی در استان گفتگو و تبادل نظر کردند.
دراین دیدار دکتر حمیدرضا طیبی، پیرامون پروژه ها وتکنولوژی های متعدد با محوریت جهاددانشگاهی در سطح کشور توضیح و به تشریح مجموعه امکانات، توانمندی ها و ظرفیت های تحقیقی و عملیاتی جهاد دانشگاهی برای فعالیت در استان پرداخت.
وی افزود: با تهیه یک برنامه جامع، به طور قطع به دنبال رونق شیمی پارک اصفهان با هدف تهیه مواد شیمیایی مورد نیاز کشور هستیم وجهاددانشگاهی با تمام تلاش به دنبال تحقق اهداف استان و اثبات اعتماد مسئول عالی استان است .
در این دیدار، استاندار اصفهان گفت: باید شیمی پارک اصفهان ذیل تلاش های جهاددانشگاهی هرچه سریع تر راه اندازی شود به نحوی که کارآیی و کارآمدی این شیمی پارک برای مردم این منطقه ملموس باشد.
دکتر عباس رضایی با بیان این مطلب که شیمی پارک ها یکی از مکان هایی است که می تواند جمعیت بیکار و جویای کار را نجات بدهد، افزود: امروزه جمعیت فارغ التحصیل بیکار، در استان بسیار زیاد است و باید به سمت مهارت آفرینی و مهارت افزایی جوانان برویم و از طرف دیگر از خام فروشی مواد معدنی بپرهیزیم و به سمت ارزش افزایی و تحقق پروژه های هایتک و فناورانه برویم.
همچنین مدیر عامل گروه صنایع شیمیایی و دارویی شهید مدرس نیز که در این سفر یک روزه دکتر طیبی را همراهی می کند، گفت: یک برنامه دوساله برای این منطقه با تشریح وتعریف ۶ پروژه پیش بینی کرده ایم که فاز اول این پروژه ها، بهمن ماه سال جاری به پایان می رسد.
تحققی افزود: در این راستا بطور قطع فرآوری مواد گلخانه ای و بحث برندینگ مواد گلخاته ای که از خواسته های مردم نیز می باشد، مدنظر قرار خواهد گرفت.
مهندس مرتضی تیموری رییس واحد صنعتی اصفهان نیز در این جلسه، ضمن ارائه گزارش طرح های در دسترس اجرای این واحد، خواستار حمایت های استان بمنظور تسهیل و پیشرفت این پروژه ها شد.
گفتنی است؛ دکتر طیبی در این سفر یک روزه به اصفهان، با حضور در مجموعه کارگاه پژوهشی و تحقیقاتی واحد صنعتی اصفهان، از نزدیک با پروژههای فناورانه معاونت پژوهشی واحد صنعتی اصفهان، با هدف آشنایی با روند تحقیق، مطالعه و اجرای پروژه های فناورانه این واحد همچون تدوین دانش فنی وساخت پایلوت تولید نیکل وکبالت از مواد معدنی، تولید نیکل وکبالت از مواد ثانوی(ضایعات الکترونیکی)، تجاری سازی رزین اپوکسی سنگ و تولید مواد فسفاته کششی، آشنا شد.
نظر شما :