چاپ کتاب « آزمایش‌های کنترل کیفیت آب، پساب، خاک و کود » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۸ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۶ کد : ۲۵۴۵۲ فرهنگی
کتاب « آزمایش‌های کنترل کیفیت آب، پساب، خاک و کود » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، منتشر شد.

به گزارش اداره روبط عمومی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، کتاب " آزمایش‌های کنترل کیفیت آب، پساب، خاک و کود " تالیف احمدرضا تقی‌پور جهرمی با شمارگان 500 نسخه دارای 231 صفحه در 49 فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

کتاب حاضر بر اساس احساس نیاز به یک منبع نسبتاً جامع و کاربردی برای کارشناسان آزمایشگاه و دانشجویان  مقاطع مختلف تحصیلی (خصوصاً تحصیلات تکمیلی)، جهت اندازه‌گیری پارامترهای مختلف عمومی و مهم آب، پساب، خاک و کود، از جهت آلودگی‌های محیط زیستی و مناسب بودن جهت کشاورزی، تألیف شده است.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در پاییز 1399 با قیمت 400 هزارریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.