برگزاری جشن شب یلدا با همکاری مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان

۰۲ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۶ کد : ۲۶۱۴۶ عمومی
جشن شب یلدای امسال همزمان با ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، با هماهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان، با همکاری مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان، برگزار شد.
برگزاری جشن شب یلدا با همکاری مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 29 آبان ماه، رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان گفت: جشن شب یلدای دانشجویی، با همکاری این مرکز، با اجرای برنامه های متنوع بصورت بر خط برگزار شد.

غلامرضا کرباسی افزود: در این جشن که با هماهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان و همکاری مرکز علمی کاربردی هلال احمر استان اصفهان، اداره روابط عمومی و معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و سازمان همیاری های شهرداری اصفهان برگزار شد، برنامه های متنوع موسیقی، طنز، شعر خوانی و مسابقه پیامکی همراه با اهدای هدیه به 30 نفر از شرکت کنندگان در این مسابقه، اجرا شد.