چاپ کتاب « آلودگی هوا سلامت و اثرات محیط زیستی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۴ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۸ کد : ۲۶۵۵۰ فرهنگی
کتاب « آلودگی هوا سلامت و اثرات محیط زیستی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، چاپ شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، کتاب " آلودگی هوا سلامت و اثرات محیط زیستی " ترجمه آناهیتا کریمی، حسین بشری و محسن سلیمانی، با شمارگان 500 نسخه، 650 صفحه در 17 فصل در قطع وزیری چاپ شد.

این کتاب در ابتدا به توصیف آلودگی هوا و رشد آن در کشورهای توسعه‌یافته و در حال توسعه پرداخته؛ سپس انواع روش‌های پایش و مدل‌سازی آلودگی هوا در دو بخش داخل و خارج ساختمان را شرح داده و در انتها اثرات آن را بر روی کره‌ی خاکی و موجودات زنده طی عملیات و آزمایشات مختلف بررسی کرده است.

گفتنی است؛ چاپ دوم این کتاب در پاییز 1399 با قیمت یک میلیون و 200 هزار ریال عرضه شد ه است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.