برگزاری مسابقه « دفاع سه دقیقه ای از پایان نامه دانشجویی » در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۶ دی ۱۳۹۹ | ۱۶:۲۶ کد : ۲۶۶۹۲ فرهنگی
مرحله دانشگاهی مسابقه « دفاع سه دقیقه ای از پایان نامه دانشجویی » در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهن، 15 دی ماه، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، مرحله دانشگاهی مسابقات دفاع سه دقیقه ای از پایان نامه دانشجویی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزارشد.

مدیر شعبه سازمان انتشارات واحد صنعتی اصفهان گفت :  در این برنامه که به دلیل شرایط خاص بیماری کرونا بصورت غیر حضوری برگزار شد، دانشجویان و دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دفاع از پایان نامه های خود را در قالب یک کلیپ ویدئویی سه دقیقه ای ارسال نموده و این ویدئوها طی یک جلسه با حضور داوران، با رعایت آئین نامه های مربوطه مورد بازبینی قرار گرفت .

رضا زمانی زاده افزود: در نهایت با جمع بندی آرای هیئت داوران " سیروس ایروانی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی "  با عنوان پایان نامه "ساخت و مشخصه یابی بیوکامپوزیت آلژینات/ ترکیبات لیگنوسلولزی برای حذف فلز سنگین از محلول های آبی " و " سمیرا شجاعی فرد دکتری ژنتیک بیومتری " با عنوان پایان نامه"بررسی خود ناسازگاری در جمعیت های حاصل از خودگرده  افشانی و آزاد گرده افشانی" و " عطیه نجفی پور دکتری ژنتیک و به نژادی " با عنوان پایان نامه " بررسی جمعیت NAM حاصل از تلاقی جو اهلی  و وحشی در شرایط تنش خشکی" به  ترتیب رتبه اول تا سوم این مسابقات را به خود اختصاص دادند.

گفتنی است؛ ازنفرات برگزیده تقدیر و رتبه اول این مرحله بمنظور حضور در مرحله نیمه نهایی کشوری مسابقات دفاع سه دقیقه ای پایان نامه معرفی شد.