حضور جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در نمایشگاه مجازی کتاب تهران

۰۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۷ کد : ۲۷۳۲۵ فرهنگی
علاقمندان به کتاب، از عناوین کتاب ارائه شده توسط مرکز انتشارات جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، در نمایشگاه مجازی کتاب تهران، استقبال کردند.
حضور جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در نمایشگاه مجازی کتاب تهران

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان گفت: مرکز انتشارات جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، برای اولین بار با ارائه بیش از 150 عنوان کتاب منتشر شده در نمایشگاه مجازی کتاب تهران سال 1399 شرکت نمود، که با استقبال دانشجویان، اساتید و علاقمندان به کتاب روبرو شده است.

احمد پایداری، افزود: این کتاب ها که از سال 1396 تا کنون منتشر شد، با موضوعات دانشگاهی در زمینه های علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، می باشد.

وی، مهمترین علت استقبال از نمایشگاه کتاب امسال را مجازی بودن آن عنوان کرد که دانشجویان، اساتید و علاقمندن به راحتی در منزل و از طریق بستر اینترنت می توانند کتابهای مورد نیاز خود را تهیه نمایند و همکاری شرکت ملی پست نیز در این زمینه بی تاثیر نبوده است.

گفتنی است؛ نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از اول تا ششم بهمن ماه جاری ادامه دارد.