مدیرامور اداری جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، به عنوان مدیر برتر معرفی و تجلیل شد

۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۷ کد : ۲۹۷۲۶ تاپ خبر پشتیبانی
در گردهمایی مجازی نکوداشت روز ملی منابع انسانی، منیژه حسنی، مدیرامور اداری و عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان  به همراه ۶جهادگر دیگر به عنوان نفرات برتر معرفی و تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صمنعتی اصفهان، با فرارسیدن «روز ملی منابع انسانی»، اداره کل  منابع انسانی و امور اداری جهاددانشگاهی به‌منظور تکریم سرمایه انسانی و ترویج فرهنگ پاسداشت منابع انسانی پیشرو، شکوفا، نوآور، پویا و بانشاط در این نهاد، 24 فروردین، گردهمایی مجازی نکوداشت روز ملی منابع انسانی را برگزار کرد.

در این گردهمایی منیژه حسنی مدیر امور اداری این واحد به همراه 6 مدیر جهادگر دیگر، به عنوان نفرات برتر مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند.

در این گردهمایی مجازی، دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر سیدمحمدجواد شوشتری معاون پشتیبانی و مدیریت منابع، دکتر محمد رضا پورعابدی معاون پژوهش و فناوری و دکتر سید رضی آقاسیدی مدیر کل منابع انسانی و امور اداری و تعدادی از متخصصان و اساتید این حوزه سخنرانی کردند.

گفتنی است؛  25 فروردین ماه، در تقویم رسمی کشور بعنوان " روز ملی منابع انسانی " نامگذاری شده است.