چاپ کتاب« مفاهیم پایه‌ی استاندرد و الزامات سیستم‌های مدیریت یکپارچه » در واحد صنعتی اصفهان

۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۸ کد : ۳۱۸۷۷ فرهنگی
کتاب « مفاهیم پایه‌ی استاندرد و الزامات سیستم‌های مدیریت یکپارچه » در واحد صنعتی اصفهان، به بازار کتاب عرضه شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، کتاب " مفاهیم پایه‌ی استاندرد و الزامات سیستم‌های مدیریت یکپارچه " تألیف و ترجمه لیلا حسینی و سیده فاطمه حسینی  با شمارگان 500 نسخه ،203 صفحه در 5 فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

گفتنی است؛ استفاده از این کتاب برای تدریس دروسی با عناوین مدیریت کیفیت و بهره وری، اصول استاندارد، اصول کنترل کیفیت، کنترل کیفیت در صنایع غذایی، سیستم های مدیریت کیفیت، سیستم مدیریت یکپارچه، آشنایی با سیستم مدیریت کیفیت، مقررات استاندارد و مبانی مدیریت کیفیت، کنترل کیفیت  توصیه می شود.مدرسان با انتخاب فصلهای متناسب با دروس خود فصلهایی را انتخاب و تدریس کنند.

چاپ اول این کتاب در بهار 1400 با قیمت 730هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir نسبت به خرید اقدام کنند.