برگزاری وبینار « راهکارهای کاهش مصرف و افزایش بهره وری آب در کشاورزی "

۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۲ کد : ۳۱۹۶۵ فرهنگی
توسط کانون یاران باران شعبه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، وبینار « راهکارهای کاهش مصرف و افزایش بهره وری آب در کشاورزی " برگزار شد.
برگزاری وبینار « راهکارهای کاهش مصرف و افزایش بهره وری آب در کشاورزی "

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 18 خرداد ماه، وبینار "راهکارهای کاهش مصرف و افزایش بهره وری آب در کشاورزی" توسط کانون یاران باران با همکاری تشکل های حامی محیط زیست دانشگاه صنعتی اصفهان برگزارشد.

در این وبینار  مهدی قیصری، کتر حمیدرضا سالمی و سید محمد موسوی از اعضاء هیات علمی و مدرسین دانشگاه، مباحثی در خصوص راه های کاهش مصرف آب کشاورزی ارائه کردند.

همچنین، توسط سخنرانان در این وبینار، پروژه های اقلیم و هواشناسی و تهیه نقشه های پهنه بندی،  خاک و تهیه نقشه های پهنه بندی،  فرآیندهای فیزیولوژیکی-مدیریت زراعی، مدیریت آبیاری، ایجاد پایگاه داده ها  زیر نظر سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، تشریح شد.