ارتقاء رتبه مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان

۲۹ تیر ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۹ کد : ۳۳۶۹۵ عمومی
رتبه مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان، ارتقاء یافت.
ارتقاء رتبه مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، رییس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان گفت: این مرکز، در طرح جامع ارزیابی و سطح بندی مراکز علمی کاربردی کل کشور در سال 1399 که توسط معاونت نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی صورت پذیرفته است موفق به ارتقا از رتبه سه به رتبه دو شد.

غلامرضا کرباسی افزود: شاخص هایی همچون عملکردآموزشی، فضای کالبدی، بهره گیری ازمدرسان خبره، تجربه ونحوه تدریس مدرسان، فعالیت های پژوهشی، کادر اداری و امور پرسنلی، کارگاه ها و آزمایشگاه ها، در ارتقای سطح این مرکز موثر بوده است.

وی تصریح کرد: کسب این موفقیت را که مرهون تلاش تمامی دانشگاهیان می‌باشد، به مدرسان، دانشجویان و کارکنان محترم مرکز تبریک عرض نموده و آرزومندیم تا با تلاش، وفاق و همدلی در عرصه های مختلف زمینه شکوفائی بیشتر را در بمنظورارتقاء کیفی، رشد و توسعه پایدار فراهم نموده تا بتوانیم شایستگی خود را در ارائه کیفی خدمات فرهنگی آموزشی به دانشجویان عزیز بیش از پیش به اثبات برسانیم.