تدریس زبان کره ای برای اولین بار در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۰۲ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۸ کد : ۳۳۷۸۱ آموزش و کارآفرینی
زبان کره ای برای اولین بار در مرکز آموزش شماره ۴ جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تدریس می شود.
تدریس زبان کره ای برای اولین بار در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مدیر مرکز آموزش کوتاه مدت شماره 4 معاونت آموزشی این واحد گفت: با توجه به استقبال چشمگیر متقاضیان برای یادگیری زبان کره ای، آموزش این زبان در مرکز آموزش کوتاه مدت شماره4 ( توحید ) آغاز شد.
حمیده ستایش مهر افزود: زبان کره ای به عنوان هفدهمین زبان پرطرفدار دنیا
۸۰ میلیون گویشور دارد و کره جنوبی سیزدهمین اقتصادبزرگ جهان را دارا می باشد.
وی تصریح کرد: یادگیری زبان کره ای بسیار آسان تر از سایر زبان های آسیایی است که از نظر قوانین ادب شبیه به زبان های چینی و ژاپنی است.
وی افزود: تسلط به زبان کره ای برای دریافت بورسیه های تحصیلی به منظور تحصیل در دانشگاه های کره و همچنین همکاری با شرکت های تجاری کره ای و برخورداری از فرصت های شغلی خوب بسیار حائز اهمیت است.
ستایش مهر، در بیان فرصت های شغلی این زبان، تاکید کرد: با توجه به استقبال چشمگیر متقاضیان برای یادگیری زبان کر ه ای، آموزش و تدریس این زبان می تواند یکی از فرصت های شغلی برای کسانی باشد که این زبان را می دانند.

وی، مترجمی کر ه ای - فارسی  و تور لیدر در کره و ایران در تورهای مسافرتی را  از دیگر فرصت های شغلی این زبان بر شمرد.

وی تصریح کرد:  آموزش این دوره در قالب ۸ ترم از مقدماتی تا پیشرفته با تدریس کتاب های تایید دانشگاه سجونگ با هدف دستیابی به مدرک تاپیک طراحی شده است.