توسط رییس جهاددانشگاهی کشور، صورت پذیرفت:

تجلیل از ابوذر پور مدنی، معاون پژوهشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، بعنوان جهادگر نمونه کشوری

۱۷ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۱ کد : ۳۴۶۰۳ عمومی
توسط دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، از ابوذر پور مدنی، معاون پژوهشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، بعنوان جهادگر نمونه کشوری، تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 17 مرداد، مراسم گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی و تقدیر از جهادگران نمونه در حضور دکتر محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی، دکتر حمیدرضاطیبی رییس جهاددانشگاهی، معاونان و اعضای هیات امنای این نهاد و ارتباط زنده با واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی، در خانه ملت برگزار شد.

در این مراسم ، توسط دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، از ابوذر پور مدنی، معاون پژوهشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، بعنوان جهادگر نمونه کشوری تجلیل شد.

در متن لوح تقدیر رییس جهاددانشگاهی خطاب به ابوذر پورمدنی آمده است:

به مناسبت چهل و یکمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی و ارج نهادن به شایستگان عرصه جهاد علمی ـ فن‎آوری و فرهنگ جهادی از تلاشهای بی‎دریغ جنابعالی در مسیر تحقق آرمان‎های این نهاد انقلابی قدردانی نموده و لوح تقدیرجهادگر نمونه به جنابعالی اهدا می‎گردد.

سلامتی و توفیق روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم.