پذیرش دانشجو  بدون کنکور در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اصفهان

۰۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۸ کد : ۳۵۰۵۴ عمومی
مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اصفهان برای مهر ۱۴۰۰ دانشجو می پذیرد.
پذیرش دانشجو  بدون کنکور در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان؛ رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اصفهان گفت: این مرکز برای مهر ۱۴۰۰، بدون کنکور از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی gsanjesh.or در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشجو می پذیرد.

غلامرضا کرباسی افزود: در مقطع کاردانی رشته های فناوری اطلاعات-اینترنت و شبکه های گسترده، نرم افرار کامپیوتر-برنامه سازی کامپیوتر و مددکاری اجتماعی-مددکاری خانواده پذیرش خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد:  در مقطع کارشناسی نیز رشته های مهندسی فناوری اطلاعات-فناوری اطلاعات،مهندسی فناوری اطلاعات-برنامه نویسی تحت وب و کارشناسی حرفه ای مددکاری اجتماعی-خانواده، دانشجو پذیرش می شود.

وی با بیان این مطلب که این مرکز بیش از ۲۳ ساله در اجرای رشته های مهارتی سابقه دارد، افزود:
  اعطای مدرک معتبر و مورد تایید وزات علوم، اعطای وام کمک هزینه تحصیلی، استفاده از اساتید مجرب، امکان ارایه ایده به مرکز نوآوری و شتابدهی و پیگیری تا تولید محصول، از مزایای قابل توجه در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اصفهان است.

گفتنی است؛ علاقمندان می توانند بمنظور کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره از کارشناسان به وب سایت مرکز به نشانی isfahan.iastjd.ac.ir  مراجعه و یا با شماره های  ۰۳۱۳۳۸۰۱۴۹۱۰۹۱۳۶۸۱۳۲۴۰تماس گرفته، همچنین عدد ۵ را به شماره  ۰۹۱۳۶۸۱۳۲۴۰ ارسال نمایند.