چاپ کتاب « موفقیت یک انتخاب است » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۰۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۳ کد : ۳۵۱۲۸ فرهنگی
کتاب « موفقیت یک انتخاب است » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، منتشر شد.
چاپ کتاب « موفقیت یک انتخاب است » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان؛ توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، کتاب « موفقیت یک انتخاب است » تالیف جان سی مکسول ترجمه مهدی قنادنیا علی حاتمی با شمارگان یکهزار نسخه دارای 216 صفحه در 14 فصل، در قطع وزیری وارد بازار کتاب شد.

گفتنی است؛ کتاب «موفقیت یک انتخاب است» قوانین موفقیت را از زبان جان مکسول با دیدگاهی متفاوت بیان می‌کند. شاید تصور کنید هیچ روش قطعی و صحیحی برای به‌دست آوردن موفقیت وجود ندارد! اما این کتاب با ارائه بینشی تاکتیکی و ذکر راهکارهای بی نظیر به شما کمک می‌کند تا با داشتن شخصیت قوی، ایجاد روابط خوب، کار تیمی و تعهد به مسئولیت‌هایتان موفقیت را در آغوش بکشید. خواندن این کتاب به کسانی که خود را لایق موفقیت نمی‌دانند هرگز توصیه نمی‌شود.

چاپ اول این کتاب در تابستان 1400 با قیمت 990هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir اقدام به خرید نمایند.