چاپ کتاب « راهبردهای اصلاحی برای مدیریت پایدار ذخایر ژنتیکی دامی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۶ کد : ۳۵۸۲۵ فرهنگی
کتاب « راهبردهای اصلاحی برای مدیریت پایدار ذخایر ژنتیکی دامی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، چاپ شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب " راهبردهای اصلاحی برای مدیریت پایدار ذخایر ژنتیکی دامی" ترجمه دکتر عبدالاحد شادپرور و دکتر فرجاد رفیعی با شمارگان 500 نسخه، 168 صفحه، شش بخش، در قطع وزیری وارد بازار کتاب شد.

هدف از ترجمه این کتاب ارایه یک متن جامع به زبان فارسی است که نه تنها برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی اصلاح نژاد مفید باشد، بلکه به عنوان یک دستورالعمل برای تمام دست اندرکاران سیاست گذاری وطراحی راهبردهای اصلاح دام کشور نیز مورد استفاده قرار گیرد.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در تابستان 1400 با قیمت رایگان ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir نسبت به خرید اقدام کنند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان