چاپ کتاب « نانوکامپوزیت های پلیمری: مفاهیم، چالش‌ها و کاربرد » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۱ کد : ۳۶۰۲۰ فرهنگی
کتاب « نانوکامپوزیت های پلیمری: مفاهیم، چالش‌ها و کاربرد » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، چاپ شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات این واحد،کتاب " نانوکامپوزیت های پلیمری: مفاهیم، چالش‌ها و کاربرد " تالیف دکتر مهدی کاروان با شمارگان 500 نسخه، 427 صفحه و یازده فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

گفتنی است؛ کتاب فعلی بر مبانی و مفاهیم نانوکامپوزیت‌ها بنا نهاده شده بطوری‌که کمک در فهم رویدادهایی نانویی در ارتباط با خواص مهندسی شده نانوکامپوزیت‌ها کند.

آشنایی دانشجویان و محققان حوزه‌های نانوکامپوزیت با مفاهیم و چالش‌های فعلی نانوکامپوزیت‌های پلیمری، آشنایی و تسلط دانشجویان و محققین و صنعتگران بر روی تحقیقات نانوکامپوزیت از انتخاب مواد، ساخت تا روش‌های مشخصه یابی، فهم بهتر رویدادهایی نانویی در شرح و نفسیر خواص نهایی نانوکامپوزیت‌های پلیمری، کاربردها و جهت گیری‌های جدید نانوکامپوزیت‌های پلیمری، از اهداف مهم چاپ این کتاب است.

چاپ اول این کتاب در تابستان 1400 با قیمت یک میلیون و 150 هزارریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir نسبت به خرید این کتاب اقدام کنند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان