چاپ کتاب « اصول و مبانی زراعت (نگارش سوم) » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۰۶ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۱ کد : ۳۶۲۳۳ فرهنگی
کتاب « اصول و مبانی زراعت (نگارش سوم) » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان چاپ شد.
چاپ کتاب « اصول و مبانی زراعت (نگارش سوم) » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان؛ توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب " اصول و مبانی زراعت (نگارش سوم)" تالیف دکتر محمدرضا خواجه پور با شمارگان 500 نسخه ، 662 صفحه، 21 فصل، در قطع وزیری وارد بازار کتاب شد.

گفتنی است؛ این کتاب، برای تدریس اصول زراعت در مقاطع مختلف رشته های کشاورزی تالیف شده است.

چاپ هفتم این کتاب در تابستان 1400 با قیمت یک میلیون و 700 هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به نشانی shop.isba.ir اقدام نمایند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان