برگزاری آئین تجلیل از ماموران وظیفه جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۰ مهر ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۰ کد : ۳۶۳۴۶ عمومی
آئین تجلیل از ماموران وظیفه جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، برگزار شد.
برگزاری آئین تجلیل از ماموران وظیفه جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، بمناسبت " گرامی داشت هفته دفاع مقدس و روز سرباز " آئین تجلیل از ماموران وظیفه جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، برگزار شد.

مرتضی تیموری رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، ضمن گرامی داشت یاد و خاطره و مجاهدت شهدا و ایثارگران دوران هشت ساله دفاع مقدس، از ارائه خدمات موثر و تخصصی ماموران وظیفه جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با اهداء لوح سپاس و هدیه، تقدیر کرد.

در قسمتی از این لوح سپاس آمده است:

پیشرفت  و عزتمندی ایران اسلامی در طول بیش از چهار دهه از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و افتخارآفرینی در طول دوران دفاع مقدس، مرهون بزرگمردانی است که با ازخودگذشتگی  و ایثار که در دنیای معاصر مثال زدنی و بیهمتاست، به پیکار با جهانخواران و دشمنان دین مبین اسلام پرداختند.

به مناسبت چهل و یکمین سالروز گرامیداشت هفته دفاع مقدس، این لوح سپاس تقدیم شما می‌شود.

گفتنی است؛ در این مراسم، بهنام غیور، مصیب احمدی، علی موسوی و شهاب الدین مظاهری، ماموران وظیفه این واحد، گزارشی از فعالیت های انجام شده خود در طرح های مختلف پژوهشی و آموزشی، ارائه نمودند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان