برگزاری مرحله مقدماتی دهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران در استان اصفهان

۲۰ مهر ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۹ کد : ۳۶۷۲۰ فرهنگی
مرحله مقدماتی دهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران در استان اصفهان، توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
برگزاری مرحله مقدماتی دهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران در استان اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان؛ مرحله مقدماتی دهمین دوره ملی مناظره دانشجویان ایران ، مرحله استانی توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

در این مرحله تعداد 16 تیم از دانشگاه های صنعتی اصفهان، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر، موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی اصفهان، دانشگاه پیام نور مراکز شهرضا و شاهین شهرو مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی، جامعه اسلامی کارگران، سیتی سنتر اصفهان و مرکزعلمی کاربردی واحد اصفهان حضور داشتند.

در این بخش از مسابقات، 8 تیم فراسوی ذهن، حکمت، سلامت، شاهین شهر، انجمن اسلامی، تاراز، فرهنگیان و جهاد علمی توانستند به بخش دوم مرحله استانی راه پیدا کنند.

گفتنی است؛ به دلیل رعایت شیوه نامه های بهداشتی این مرحله از مسابقات به صورت مجازی برگزار شد.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان