چاپ کتاب « کمک آموزشی زبان انگلیسی پایه نهم » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۷ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۹ کد : ۳۷۰۰۲ فرهنگی
کتاب « کمک آموزشی زبان انگلیسی پایه نهم » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، وارد بازار نشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب " کتاب کمک آموزشی زبان انگلیسی پایه نهم" تالیف دکتر امید طباطبایی و ماندانا گنجی با شمارگان 500 نسخه ،114 صفحه در شش درس، در قطع رحلی چاپ و وارد بازار کتاب شد.

در این کتاب کلمات جدید درس زبان انگلیسی پایه نهم همراه با تصویر، تلفظ صحیح و کاربردهای  آن آورده شده است. در پایان هر درس آزمون‌های استاندارد قرار  داده شده است.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در پاییز 1400 با قیمت 750هزار ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir خرید کنند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان