برگزاری دومین بخش مرحله استانی مسابقات مناظره دانشجویان ایران در استان اصفهان

۲۷ مهر ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۶ کد : ۳۷۰۱۱ فرهنگی
دومین بخش مرحله استانی مسابقات مناظره دانشجویان ایران در استان اصفهان توسط جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
برگزاری دومین بخش مرحله استانی مسابقات مناظره دانشجویان ایران در استان اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان 26 مهرماه، دومین بخش مرحله استانی مسابقات مناظره دانشجویان ایران در استان اصفهان توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با حضور تیم های فراسوی ذهن، حکمت، سلامت، پیام ، انجمن اسلامی، تاراز، فرهنگیان وجهاد علمی، در دانشگاه صنعتی اصفهان به صورت حضوری و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار شد.

در این مسابقات تیم سلامت و انجمن اسلامی از دانشگاه صنعتی اصفهان، تیم تاراز از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر و تیم جهاد علمی از دانشگاه جامع علمی کاربردی به مرحله نیمه نهایی راه یافتند.

گفتنی است؛ مرحله نیمه نهایی بین تیم های سلامت و انجمن اسلامی و همچنین تیم های دانشگاه آزاد اسلامی و جهاد علمی برگزار خواهد شد که در نهایت دو تیم برنده به مرحله کشوری معرفی خواهند شد.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان