چاپ کتاب « قانون مجازات اسلامی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۰۳ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۳ کد : ۳۷۱۶۸ فرهنگی
کتاب " قانون مجازات اسلامی (مصوب ۱/۲/۱۳۹۲ با اصلاحات و الحاقات سال ۱۳۹۹) " در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، چاپ شد.
چاپ کتاب « قانون مجازات اسلامی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب " قانون مجازات اسلامی (مصوب 1/2/1392 با اصلاحات و الحاقات سال 1399)" تدوین ابراهیم مظاهری با شمارگان 500 نسخه، 431 صفحه، در قطع جیبی چاپ و وارد بازار کتاب شد.

کتاب حاضر مطابق با قانون مجازات اسلامی مصوب 01/02/1392 گردآوری شده و برخی از مواد آن مطابق با قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب 23/02/1399 و قانون تعدیل مزان مبالغ مجازات نقدی جرایم و تخلفات مندرج در قوانین و مقررات مختلف، مصوب 8/11/1399 اصلاح و یا الحاق شده است.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در تابستان 1400 با قیمت 650هزار ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir خرید کنند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان