چاپ کتاب « English for Students of Enginering » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۵ کد : ۳۷۵۹۸ فرهنگی
کتاب « English for Students of Enginering » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، چاپ شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب « English for Students of Enginering » تالیف دکتر غلامرضا زارعی دکتر سعید خزائی با شمارگان 500 نسخه، 224 صفحه، 25 درس، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

این کتاب منبعی مناسب برای تمامی دانشجویان فنی و مهندسی برای گذراندن درس زبان عمومی است.

گفتنی است؛ چاپ دوم این کتاب در پاییز 1400 با قیمت 550 هزار ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir خرید کنند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان