چاپ کتاب « اصول تولید و پرروش کاربردی قارچ خوراکی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۲ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۶ کد : ۳۷۸۵۷ فرهنگی
تعداد بازدید:۳۷۳
کتاب « اصول تولید و پرروش کاربردی قارچ خوراکی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان چاپ و وارد بازار نشر شد.
چاپ کتاب « اصول تولید و پرروش کاربردی قارچ خوراکی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب " اصول تولید و پرروش کاربردی قارچ خوراکی" تالیف دکتر مریم حقیقت و رضا ابوالقاسمی با شمارگان 500 نسخه ،217 صفحه، هفت فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

این کتاب اطلاعات جامعی از انواع قارچ‌های خوراکی قابل کشت و عرضه به بازار از جمله قارچ دکمه‌ای، قارچ صدفی و... را ارائه می‌کند. همچنین راهکارهای مدیریتی مطلوب در زمینه­ی راه اندازی کارگاه‌های پرورش خانگی و صنعتی، اصول و نحوه‌ی پرورش قارچ‌های خوراکی، مبارزه با بیماری‌ها و آفات مهم و مدیریت تولید قارچ‌های خوراکی را بطور مفصل و دقیق بیان می‌کند.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در پاییز 1400 با قیمت 650 هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir خرید کنند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان


نظر شما :