چاپ کتاب « اصول تولید و پرروش کاربردی قارچ خوراکی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب " اصول تولید و پرروش کاربردی قارچ خوراکی" تالیف دکتر مریم حقیقت و رضا ابوالقاسمی با شمارگان 500 نسخه ،217 صفحه، هفت فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.
این کتاب اطلاعات جامعی از انواع قارچهای خوراکی قابل کشت و عرضه به بازار از جمله قارچ دکمهای، قارچ صدفی و... را ارائه میکند. همچنین راهکارهای مدیریتی مطلوب در زمینهی راه اندازی کارگاههای پرورش خانگی و صنعتی، اصول و نحوهی پرورش قارچهای خوراکی، مبارزه با بیماریها و آفات مهم و مدیریت تولید قارچهای خوراکی را بطور مفصل و دقیق بیان میکند.
گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در پاییز 1400 با قیمت 650 هزار ریال عرضه شد.
علاقمندان میتوانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir خرید کنند.
نظر شما :