چاپ کتاب « آینده‌ی خود را بسازید » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۵ کد : ۳۸۱۶۲ فرهنگی
کتاب« آینده‌ی خود را بسازید » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، چاپ شد.
چاپ کتاب « آینده‌ی خود را بسازید » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب " آینده‌ی خود را بسازید " تالیف جمعی از نویسندگان تحت نظر دانشگاه ایالتی میشیگان ترجمه سعید غلامی وحامد داودی با شمارگان 500 نسخه ،133 صفحه، در نه فعالیت، در قطع رقعی چاپ و وارد بازار کتاب شد.

در این کتاب کاربردی که متعلق به یکی از برترین مؤسسات آموزشی در دنیا است، مهم­ترین نکات برای آماده­سازی شغلی نوجوانان مطرح شده است.

امید است که کتاب پیش رو آغازگر و زمینه­ساز سایر گام­های عملی­ و مؤثر در جهت رسیدن به جامعه­ای پویاتر و رونق اشتغال کشور باشد.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در پاییز 1400 با قیمت 400هزارریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir خرید کنند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان