چاپ کتاب « معرفی اجمالی مواد آنتروپی بالا » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۰۲ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۲ کد : ۳۸۳۰۲ فرهنگی
کتاب « معرفی اجمالی مواد آنتروپی بالا » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، منتشر شد.
چاپ کتاب « معرفی اجمالی مواد آنتروپی بالا » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب " معرفی اجمالی مواد آنتروپی بالا " تالیف یانگ ژانگ و ترجمه دکتر پدرام وردی با شمارگان 500 نسخه،221 صفحه در هفت فصل، در قطع وزیری و تمام رنگی چاپ و وارد بازار کتاب شد.

کتاب حاضر در مورد ابعاد مختلف آلیاژهای آنتروپی بالا از مباحث نظری گرفته تا نحوه ساخت و کاربردهای آن مورد بحث و تحلیل قرار گرفته است.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در پاییز 1400 با قیمت یک میلیون و 500 هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir خرید کنند.