انتشار کتاب « بهینه سازی سیستم های غیر خطی » در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۰۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۶ کد : ۳۸۴۶۵ فرهنگی
کتاب « بهینه سازی سیستم های غیر خطی »در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
انتشار کتاب « بهینه سازی سیستم های غیر خطی » در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب " بهینه سازی سیستم های غیر خطی "  تدوین دکتر محمدمهدی فخرمهدوی، دکتر رضا دریجانی و دکتر محمد صامت با شمارگان 500 نسخه ،240 صفحه، 8 فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

در این کتاب مطالب پایه سیستم‌های غیر خطی برای پژوهشگران علوم کاربردی، مهندسی و مدیریت ارایه شده است. این کتاب می‌تواند منبع مناسبی برای درس تحقیق در عملیات و برنامه ریزی ریاضی باشد.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در پاییز 1400 با قیمت 700هزار ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir خرید کنند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان